Wekelijks kunt u als particulier naast onze bekende fruittas ook een vers gevulde groentetas af komen halen! Deze tas zal wekelijks variëren met seizoens- en regionale groenten. Deze tas moet wel vooraf besteld worden voor woensdag 18.00. Bestellen bij een van onze medewerkers op zaterdag is natuurlijk ook mogelijk.
We werken niet met abonnementen, dus wilt u een weekje geen tas? Geen probleem!
Diverse groenten voor 2/3 personen +/- 4 dagen in de week
Diverse groenten voor 4/5 personen +/- 4 dagen in de week
Vóór woensdag 18:00 uur
whatsapp 06 – 27 890 578 of 06 – 46 244 776
of mail naar info@hetfruit.nl
Iedere zaterdag 8:30 – 12:00 u.
Zwartakkers 30 Bladel
Wekelijks plaatsen wij een recept van PuurbyDebbie met een stuk groente uit de tas. Kijk dus regelmatig op onze website voor lekkere gerechten met verse, regionale groenten uit Dè Groentetas!
Smakelijk!
Ingrediënten voor de gehaktballetjes:
Bereidingswijze:
Ingrediënten voor de basis stroganoff:
Bereidingswijze:
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten voor 4 pers:
Bereidingswijze
Tip: serveer de Gratin met een winters (wild)stoofpotje. Vergeet niet dat je de aardpeer ook makkelijk kunt vervangen door andere vergeten groentes.
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten + bereiding voor 4 pers:
Ingrediënten voor gebakken nasi goreng:
Bereiding:
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
TIP: je kunt er nog extra een fijngesneden knoflookteentje bij de slagroom toevoegen en de schorseneren in een mooie droge boerenham inrollen.
Ingrediënten hachee:
Bereidingswijze:
Ingrediënten:
Ingrediënten voor de saus:
Bereidingswijze:
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten voor de gevulde tomaat (4 pers):
Bereidingswijze:
Ingrediënten voor de Mediterraanse aardappelpuree:
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten voor 2 pers:
Dressing:
Bereidingswijze:
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten voor 4 pers:
Bereidingswijze
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten voor 8 rolletjes:
Bereidingswijze:
TIP: gaat het te hard met verkleuren dek dan af met een stuk aluminiumfolie.
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten salade:
Ingrediënten voor de dressing:
Bereidingswijze
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten voor 4 personen:
Bereidingswijze:
Bron: www.puurbydebbie.nl
Bakje 250 gr gerookte spekreepjes
Ingrediënten
Bereidingswijze
TIP:
Bron: www.PuurbyDebbie.nl
Ingrediënten voor 4 pers.
Bereidingswijze
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten
Bereidingswijze
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten
Bereidingswijze
Bron: www.puurbydebbie.nl
Ingrediënten voor de gehaktsaus
Bereidingswijze gehaktsaus
Bereidingswijze vulling
Bereidingswijze Bechamelsaus
Bron: www.PuurbyDebbie.nl
Ingrediënten
Voor de Teriyaki saus:
Bereidingswijze:
Bron: www.PuurbyDebbie.nl
1 el maïzena 1 el gembersiroop
1 koffielepel sesamolie
Ingrediënten voor 4 pers.
Ingrediënten voor de garnering
Bereidingswijze
TIP: Dit is de basis voor alle (di)verse groente soepen varieer ook eens met broccoli of courgette.
Bron: www.PuurbyDebbie.nl
Ingrediënten voor 2 personen
Bereidingswijze
Bij het blindbakken gebruik ik zelf gedroogde bruine bonen, let er wel op dat je gedroogde bonen niet meer kan eten wanneer ze als blindbakvulling hebben gediend. Bewaar ze apart in een luchtdichte pot voor een ander blindbak experiment. Prik altijd eerst gaatjes in het deeg en verkreukel een stuk bakpapier en leg dat op de deegbodem. Verdeel de steunvulling over het bakpapier en bak het 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Verwijder de steunvulling en het bakpapier. Nu mag je hem gaan aankleden met de beschreven bovenstaande ingrediënten.
Bron: www.PuurbyDebbie.nl
Ingrediënten
Bereidingswijze soep
Bron: www.PuurbyDebbie.nl
Ingrediënten voor 2 pers.
Bereidingswijze
Lekker met nieuwe aardappels/aardappelpuree/rijst naar keuze!
Bron: www.PuurbyDebbie.nl
Zwartakkers 30
5531 PB Bladel
Levergebied;
De Kempen (NL)